lördag, mars 25, 2006

Maledictus

BBC rapporterar och det är så gräsligt så jag finner inte ord - ni får läsa själva.

2 kommentarer:

Vonkis sa...

Sliter mitt hår i frustration!!!

bb sa...

ja, och vad säger du om Misson xp 25 mars som jag skrev följande om=

Belysande svagt uttalande på prästbloggen misson xp= Bushstöd?
Sanningens två diken & sanningen om Sanningen... (25 mars)

Min kommentar=
ang "USA har än flera av det senare med profetior och vilka sammanhang som är äkta eller inte"
Stödjer du alltså Bush Irakpolitik som ger spelutrymme för ondskan. Se gärna min senaste analys. Jag är mkt kritisk till din analysförmåga. Nr 7 var det väl i saligprisningarna= de som håller fred ska kallas Guds söner.

slut-

Jag har blivit mer och mer kritisk mot Misson XP. Men det är bra att det sägs ut= märk det svaga uttrycket kring viktiga frågor. Och bristen på tolkning av evangeliet. Och givetvis stöd till andra präster = som om deras egenintresse skulle vara opartiskt.
De lurar helt enkelt andra människor. Kritik kan ju avfärdas som "ockult". Tex Ufo- upplevelser - ja vad såg Konstantin och Paulus som för alltid förändrade den s k kristenheten? Är man okunnig eller driver man med människor? Det är nog både och (dels egenintresset och dels ren okunnighet).

Därmed är det ytterst bra att svenska kyrkan förlorar medlemmar. Fortfarande betalar man kyrkskatt (till begravning etc). Varför fortsätta gynna kyrkan med detta?
Krigskyrkor har vi sett nog av!

Jag ansluter mig mer och mer till Jinge.se och Usablogg.org kristendomskritik och fredsivrande. Om än med andligt perspektiv. Mer psykologiskt egentligen.

Den kloke vaknar inför orättfärdigheten - speciellt bland svartrockarnas egoistiska skara. Som åt och drack änkorna ur husen - å sket i svältande (bara de kunde fylla magarna och struparna). Fina följeslagare till Jesus Kristus.